Op welke toestellen kan je Stievie FREE gebruiken?

Stievie FREE kan je als app gebruiken op je tablet en smartphone. We ondersteunen alle Apple-toestellen met minimaal iOS 8 en alle Android-toestellen met minimaal OS 4.4. (*)
Daarnaast kan je Stievie FREE ook gebruiken op je laptop en desktopcomputer. Voor een optimale werking raden we aan om dat te doen via Google Chrome, vanaf versie 39. Verder ondersteunen we ook volgende internetbrowsers:

• Google Chrome (v.39 of hoger)
  • Safari (v.7 of hoger)
  • Microsoft Edge

Stievie FREE bestaat momenteel nog niet als app voor een Windows-phone of -tablet. We werken er ook aan om Stievie beschikbaar te maken op je tv-scherm.

(*) Een Medion Lifetab wordt momenteel helaas niet ondersteund.