Kun je Stievie FREE ook in het buitenland gebruiken?

Ja, indien je over een stabiele internetverbinding beschikt. Om vlot gebruik te kunnen maken van Stievie raden we een minimale downloadsnelheid van 10 Mbps aan en een ping onder 30 ms. Je kan de snelheid van je internetverbinding eenvoudig nagaan via een speedtest. Let wel, indien je je in het buitenland bevindt, dien je, om een correct resultaat te bekomen via de speedtest, de cursor op de landkaart te verplaatsen naar België, alvorens op de knop Begin test te klikken.

Daarnaast zal je in het buitenland enkel de programma’s kunnen bekijken waar Stievie de nodige rechten voor heeft bekomen. De app zal ook enkel beschikbaar zijn in de Belgische app stores en bij de registratie dien je ook over een Belgisch adres te beschikken.