Moeilijkheden in Safari 11 - de oplossing

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Dus je hebt wat moeilijkheden om Stievie op Safari 11 te kijken? Dat is inderdaad best mogelijk, na de laatste update van Safari. Maar geen nood, er valt gelukkig een mouw aan te passen. Dit is wat je doet:

Er zijn 2 opties die je kan proberen:

De eerste methode:

1. Open Safari
2. Klik op 'Safari' in de balk bovenaan
3. Ga naar 'Voorkeuren'
3. Ga naar 'Privacy'
4. Vink het volgende uit: ‘Voorkom volgen door gekoppelde sites’ en ‘vraag websites me niet te volgen’

De tweede methode:

1. Kies 'Safari' > 'Voorkeuren', klik op 'Privacy' en voer vervolgens de volgende stappen uit:
2. Instellen welke cookies en websitegegevens worden geaccepteerd: Selecteer een optie voor 'Cookies en websitegegevens':
3. Sta altijd toe: Websites, derden en adverteerders kunnen cookies en andere gegevens op uw Mac bewaren.

Alternatief:
Je kunt daarnaast ook rechtstreeks vanuit het Safari-venster een instelling aanpassen voor je huidige website.

Als je bijvoorbeeld Stievie open hebt staan en daarvan snel de instelling wil aanpassen, klik je met de rechter muisknop op de adresbalk en kies je Instellingen voor deze website.
Vervolgens selecteer je bij Automatisch afspelen voor de gewenste instelling.