Wat gebeurt er met mijn opnames (PVR) wanneer ik mij als Premium-gebruiker uitlog en een Free-gebruiker zich inlogt op hetzelfde toestel?

De opnames van iemand met Stievie Premium blijven beschikbaar voor die gebruiker. De gebruiker van Stievie Free heeft wel geen toegang tot die opnames en zal ze dus ook niet zien.