Ik heb een opname ingesteld, maar kan deze niet bekijken op mijn Apple-toestel. Wat moet ik doen?

Je vindt je opnames terug bij "Opnames" (duh), maar bij iOS kun je niet kiezen wanneer je ze downloadt. iOS bepaalt zelf wanneer de download start, en dat kan ook pas de dag nadien zijn.
Wat in dit geval handig is: zet je meldingen aan. Die vraag krijg je wanneer je voor de eerste keer een opname instelt. Het besturingssysteem gaat je dan een boodschap meegeven, waarop je "sta toe" moet kiezen.
Zo krijg je een melding wanneer je aflevering gedownload wordt.