Kan ik tv-programma's opnemen via Stievie?

– Bijgewerkt

Dat kan inderdaad via de apps, niet via de webversie. Je kunt ook enkel een liveprogramma opnemen, of een programma dat nog uitgezonden moet worden. Zo neem je een programma op:

- Ga naar de detailpagina van het programma. Dat doe je via Mijn Stievie, of via de tv-gids.

- Klik op deze pagina op de opnameknop (een ronde knop met een gevulde witte cirkel).

- Je (geplande) opnames raadpleeg je in Mijn Stievie onder "opnames" bij "mijn programma's".