Kan ik fullscreen kijken als ik mijn tablet aansluit op mijn tv-toestel met een HDMI-kabel?

Avatar
Ilario
– Bijgewerkt

Kijken via een HDMI-kabel wordt door toestellen vaak beschouwd als het 'kopiëren' van de beelden door de app. Officieel kan en mag dit enkel via Chromecast en Airplay ondersteund worden, waardoor kijken via een HDMI-kabel niet altijd werkt.

Daarom kunnen we HDMI dus helaas niet aanraden of ondersteunen. Jammer genoeg kunnen wij daar niet omheen.