Kan ik Stievie aansluiten op een tv-toestel?

– Bijgewerkt

Ja. Heb je een Apple TV met minstens iOS 9? Dan kun je streamen via Apple TV en Airplay. Het is dus géén app op je Apple TV. Hoe? Sluit je iPad of iPhone op hetzelfde netwerk aan als je Apple TV. Bovenaan verschijnt er rechts een icoontje. Klik erop, en je wordt met je Apple TV verbonden.
Ook met een Chromecast (Android) kun je naar je tv streamen als je mobiel toestel en je Chromecast met hetzelfde wifinetwerk verbonden zijn.
Je kunt je toestel ook met je tv verbinden via een HDMI-kabel.