Wat kan ik doen bij haperingen?

– Bijgewerkt

Probeer één van de volgende dingen:

- Update naar de meest recente versie indien mogelijk
- Sluit andere apps af voor je Stievie opstart
- Kies een lagere beeldkwaliteit. Je verbruikt dan ook minder mobiele data
- Zorg ook dat je met zo weinig mogelijk toestellen gebruikmaakt van hetzelfde netwerk.

Helpen deze tips niet? Om zeker te zijn dat het niet aan je internetverbinding ligt, kun je een speed test doen. We raden een downloadsnelheid aan van 10 Mb/s en een ping onder de 30 ms. Haal je deze waarden niet? Dan is je internetverbinding helaas niet stabiel genoeg.