Ik kan niet inloggen in de klantenzone. Hoe komt dit?

Je zou met je e-mailadres & wachtwoord moeten kunnen inloggen. Als dat niet het geval is, kun je je wachtwoord resetten via het inlogscherm. We sturen je dan een mailtje met de mogelijkheid om je wachtwoord aan te passen.

Let op! Dit wachtwoord zal ENKEL voor de klantenzone aangepast worden. Voor de betalende Stievie app, zal dit geen aanpassing doen. Indien je je wachtwoord van je betalende app wil aanpassen, dan mag je hiervoor een mailtje sturen naar info@stievie.be.