Ik kan de app niet meer in de App of Play Store terugvinden. Wat nu?

De app is inderdaad niet langer beschikbaar in de App Store en in de Play Store. Heb je momenteel nog een betalend abonnement en heb je de app per ongeluk verwijderd, dan kun je de app alsnog terug installeren met de Apple ID of Google-account waarmee je de app ooit al eerder hebt geïnstalleerd.

App Store (Apple):

• (Voor iPhone: klik rechts onderaan op Updates)
  • Klik nu (bovenaan) op Purchased/Aankopen
  • Selecteer bovenaan Not on This iPhone/Niet op deze iPhone
  • Scrol naar beneden tot je Stievie vindt
  • Klik op het cloud-icoontje rechts om de app opnieuw te downloaden

Play Store (Android):

• Klik nu bovenaan links op het menu
  • Kies My Apps
  • Kies All
  • Scrol naar beneden tot je Stievie vindt
  • Klik op Stievie om opnieuw te installeren