Stievie geeft aan dat mijn e-mailadres ongeldig is, wat nu?

Kan je even nakijken of er achter het e-mailadres of je wachtwoord een spatie staat? We merken dat er bij sommige toestellen automatisch een extra spatie wordt toegevoegd. Vaak gebeurt dat na een punt, dus overloop zeker eens het hele e-mailadres en probeer je gebruikersgegevens nog eens helemaal manueel in te vullen.

Lost dit het probleem niet op? Stuur ons dan gerust een mailtje en vermeld daarin welk toestel (merk, type, besturingssysteem) je gebruikt. We kijken het dan graag voor je na.