Hoeveel data verbruikt de Stievie-app?

Het dataverbruik van de Stievie-app wordt sterk bepaald door de manier waarop je de app gebruikt: het bekijken van programma’s zal bijvoorbeeld meer data verbruiken dan het bladeren door de tv-gids. Per uur dat je een programma bekijkt, verbruik je ongeveer 700 MB. Om eventuele internetkosten te vermijden, raden we je aan om onze app te gebruiken wanneer je toestel met het internet is verbonden via een wifiverbinding.