Hoe kan ik een programma als favoriet markeren?

Een programma als favoriet markeren doe je via het hartje. Dat vind je terug op verschillende plaatsen.

1. Via 'Mijn Stievie', links bovenaan in het hoekje van het programma.
  2. Roep de detailpagina op en klik vervolgens rechts bovenaan op het hartje.
  3. Door op je scherm te klikken in de player. Bovenaan links verschijnt een hartje. Klik hierop om het programma als favoriet te markeren.

Heb je een programma als favoriet gemarkeerd, dan vind je steeds de recentste aflevering van dat programma terug bij 'Mijn Stievie', onder 'Mijn Programma’s'.

Wil je een programma als favoriet verwijderen, dan klik je gewoon nogmaals op het hartje.