Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten? (Stievie)

Je wachtwoord resetten kan zowel op stievie.be als in de app. Op stievie.be kies je rechts bovenaan voor Inloggen, waarna je voor Wachtwoord vergeten? kan kiezen. In de app kan je in het inlogscherm meteen voor deze optie kiezen. Je wachtwoord dient minstens zes tekens lang te zijn.

Op dit ogenblik is het nog niet mogelijk om je wachtwoord te wijzigen in een mobiele internetbrowser. We werken eraan om dat snel mogelijk te maken.

Krijg je van ons geen e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen? Kijk even in je map met ongewenste e-mail en controleer of je het juiste e-mailadres hebt opgegeven. Nog steeds nergens een e-mail te bespeuren? Neem gerust contact met ons op en we kijken het graag voor je na.

Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Weet je niet meer met welk e-mailadres je bij ons staat geregistreerd? Neem dan even contact met ons op en bezorg ons je volledige naam en gsm-nummer.