Heb ik een tv-abonnement nodig om van Stievie gebruik te maken? Of enkel een internetverbinding?

Voor Stievie heb je geen tv-abonnement nodig, enkel een stabiele internetverbinding (wifi of 3/4G). Welk netwerk je gebruikt, heeft geen belang, je kan Stievie op alle netwerken gebruiken. Wel is het belangrijk dat je internetverbinding snel en stabiel genoeg is.

Om vlot gebruik te kunnen maken van Stievie raden we een minimale downloadsnelheid van 10 Mbps aan en een ping onder 30 ms. Je kan de snelheid van je internetverbinding eenvoudig nagaan via een speedtest. Let wel, indien je je in het buitenland bevindt, dien je, om een correct resultaat te bekomen via de speedtest, de cursor op de landkaart te verplaatsen naar België, alvorens op de knop Begin test te klikken.