Wat kan ik doen als ik de foutmelding 400006 te zien krijg?

De foutmelding 400006 impliceert dat er in je internetbrowser een instelling actief is die de toegang tot een deel van onze website blokkeert.

Wanneer dat gebeurt, ga je best even na of er een extensie of plugin actief is in je internetbrowser die advertenties blokkeert en/of detecteert. Extensies of plugins kunnen het optimaal functioneren van Stievie in je internetbrowser namelijk verhinderen.

Vind je niet onmiddellijk iets terug? Probeer onze webpagina dan te openen in de internetbrowser Google Chrome. Indien ook dat geen soelaas biedt, wordt het gebruik van Stievie mogelijk geblokkeerd door enkele cookies in je internetbrowser.

Overloop in dat geval het volgende stappenplan:

1. Open de internetbrowser Google Chrome.

2. Geef het volgende webadres in :chrome://settings/ in de adresbalk.

3. Typ in de zoekbalk rechts bovenaan het woord cookies en druk op Enter.

4. Klik nu op Instellingen voor inhoud....

5. Zorg dat het vakje Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld is aangevinkt (en alle andere vakjes zijn uitgeschakeld) in het venster Instellingen voor inhoud.

6. Klik daarna op de knop Uitzonderingen beheren.

7. Zoek naar een hostnaampatroon waarin het woord gigya voorkomt. Zorg dat het optiemenu Gedrag hierbij ingesteld staat op Toestaan. Indien je geen hostnaam met het woord gigya kan terugvinden, voeg dan zelf een uitzondering toe. Dat doe je door in het tekstveld met [*.]example.com de tekst te vervangen door [*.]gigya.com en ervoor te zorgen dat ook hier het optiemenu Gedrag staat ingesteld op Toestaan.

8. Klik op Gereed en probeer je opnieuw aan te melden of probeer je wachtwoord te wijzigen.

Wil het nog steeds niet lukken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.