Ik heb momenteel een betalend abonnement op Stievie. Kan ik Stievie gebruiken?

Ja, beide applicaties kan je zelfs naast elkaar gebruiken. Je zal met dezelfde logingegevens van Stievie kunnen genieten. Indien het aanmelden niet onmiddellijk lukt, raden we aan om je wachtwoord voor Stievie opnieuw in te stellen (van minimaal 6 tekens).

Dat kan op de website via Inloggen, waarna je onderaan voor Wachtwoord vergeten? kunt kiezen. In de app kan je een nieuw wachtwoord aanvragen in het startscherm van de app via dezelfde knop (Wachtwoord vergeten?). Let wel, het wachtwoord van je betalende Stievie-account blijft hierbij ongewijzigd.

Wil je weten wat Stievie precies inhoudt, klik hier.