Hoe roep ik de detailpagina op, en hoe gebruik ik hem?

De detailpagina kan op 3 manieren geopend worden:

1. Vanop het scherm Mijn Stievie. Elke tile die je selecteert, brengt je naar de detailpagina van dat programma.
  2. Vanuit de tv-gids. In het midden van de tv-gids zie je het programma dat voor de betreffende zender bezig is. Alle programma’s eronder, of die voor de komende dagen, brengen je naar de detailpagina wanneer je ze selecteert.
  3. Met een zoekopdracht. Die start je op het Mijn Stievie-scherm.

Op de detailpagina kun je het programma liken en een beschikbare aflevering selecteren om af te spelen.