Stievie werkt niet in mijn browser. Wat moet ik doen?

Misschien staan je instellingen niet correct.
Kijk je met Chrome? Volg de stappen hieronder om het probleem op te lossen.

1. Klik op de 3 verticale bolletjes rechts van je adresbalk in Chrome.
  2. Klik op "Instellingen".
  3. Klik onderaan de pagina op "geavanceerde instellingen weergeven".
  4. Ga naar privacy en klik op "Instellingen voor content".
  5. Scroll naar 'Flash', en duid "Toestaan dat sites Flash uitvoeren" aan.
  6. Klik op "Gereed".

Of kijk je Stievie met Edge? Dan kan je de stappen hieronder doen om het probleem op te lossen.

1. Klik op de 3 horizontale bolletjes rechts van je adresbalk in Edge.
  2. Klik op "Settings".
  3. Klik onderaan de pagina op "View advanced settings".
  4. Ga naar “Use Adobe Flash Player".
  5. Zet de schakelaar aan om Flash Player in te schakelen.
  6. Vernieuw uw webpagina of open de browser opnieuw.