Hoe gebruik ik de player?

1. De player steekt in een nieuw jasje. Programma’s liken in de player is perfect mogelijk. De bolletjes die je ziet, geven zogenaamde cuepoints aan waarop er reclame te zien zal zijn.

2. Klik op het pijltje bovenaan voor uitgebreide info over een programma.

3. Kijk je uitgesteld? Dan zie je een melding met LIVE op de tijdlijn. Klik erop om terug live te kijken. Klik op de knop Naar start om het programma vanaf het begin af te spelen.